Scouting logo


Scouting Nieuwegein

Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd om zich persoonlijk te ontwikkelen. Al vanaf 5 jaar ben je welkom bij Scouting, waar je iedere week weer uitdagende activiteiten doet. Bij Scouting zijn meer dan 25.000 vrijwilligers actief om kinderen en jongeren iedere week een uitdagend spelaanbod te bieden. Lid worden? Geen probleem! Zoek naar een Scoutinggroep in Nieuwegein en meld je aan als jeugdlid of vrijwilliger

Card image cap

Livingstone Groep

Op Fort Vreeswijk maken we kampvuur, spelen we het scoutingspel en pionieren we allerlei bouwwerken. We bereiden onze kampen hiervoor en houden er verschillende keren een Scouting binnenweekend. Om Welp of Scout te worden kun je je hier aanmelden.

Ga naar de website
Card image cap

Prins Bernhardgroep

Op het water bij Tull en 't Waal of op het Fort Vreeswijk leren wij je alles over scouting en water. Ben je in het bezit van de zwemdiploma’s, dan bij je welkom bij de dolfijnen en andere speltakken. Je gaat met je vrienden zeilen, roeien en op kamp naar de leukste waterlocaties in Nederland!

Ga naar de website
Card image cap

Scouting Jan van Hoof

Midden op het idyllisch fort Jutphaas hebben we ons clubhuis 'JanBoel' met heel veel ruimte om een grandioze Bever, Welpen of Gidsen/Verkenner tijd te hebben. Om lid te worden kun je je hier aanmelden.

Ga naar de website