NaWaka 2022 Dolfijnen

Categorie
Dolfijnen
Datums
13 augustus 00:00 - 17 augustus 00:00

Nationaal Water Kamp 2022 Zeewolde (NaWaKa)

Volgend jaar vindt weer het Nationaal Water Kamp plaats op het Scouting landgoed bij Zeewolde. Waterscoutinggroepen uit heel Nederland en ook enkele groepen uit het buitenland komen voor dit te gekke zomerkamp allemaal naar Zeewolde. Net als 2018 zullen wij ook weer van de partij zijn! Dit kamp is het enige zomerkamp dat wij zullen organiseren. Er zal geen normaal zomerkamp plaatsvinden dit jaar.

Voor de Dolfijnen is dit kamp van zaterdag 13 augustus 2022 t/m woensdag 17 augustus 2022. De voorlopige kampprijs voor de Dolfijnen is €170,- euro. We beseffen dat dit een enorm bedrag is, daarom gaan we proberen om dit bedrag door middel van sponsoring en acties naar beneden te krijgen richting de €150,- euro.

Al het geld wat opgehaald wordt met de Grote Clubactie zal hier onder andere voor gebruikt worden. We kunnen helaas niet garanderen dat we het bedrag van 150,- ook gaan halen. Mocht u zelf nog suggesties hebben voor acties of andere concrete ideeën om sponsorgeld binnen te halen dan horen we dit uiteraard graag.

Je kan je inschrijven voor het NaWaKa 2022 via de website. Inschrijven kan tot 1 december 2021 ivm het verlopen van de vroegboekkorting in december. De betaling van het kampgeld zal echter later plaatsvinden. Een inschrijving op de website betekend echter wel een betalingsverplichting. Bij uitschrijven/ afzien van deelname na 1 december 2021 zal teruggave van het kampgeld niet of beperkt mogelijk zijn.

Mocht NaWaKa worden afgelast in verband corona, dan komt de betalingsverplichting te vervallen en wordt het al betaalde bedrag teruggestort.

 

Meer informatie over het kamp is terug te vinden op www.nawaka.nl of neem contact op met de staf.

 

De inschrijving op de website is gesloten. Wil je toch nog mee of heb je vragen, neem dan contact op met de staf. 

 
 
 

Powered by iCagenda